Een Beknopte Handleiding Met Kaspersky-Ondersteuning Voor Het Verwijderen Van Antivirus Programma's

Als u een internetgebruiker bent, is het een must om een antivirusprogramma op uw computer te hebben, aangezien bekwame beoordelingen de feiten hebben afgeleid dat Kaspersky de beste antivirus is die bescherming biedt tegen internetbedreigingen.

Als u het van uw computer wilt verwijderen, vindt u hier een complete gids en de tweede optie is dat u hulp kunt krijgen bij Kaspersky ondersteuning belgie.

Laten we beginnen met het verwijderingsproces. Als u een gebruiker van Windows XP of Windows 7 bent, is het eenvoudig om de Kaspersky-antivirus van uw systeem te verwijderen met behulp van het hulpprogramma voor toevoegen/verwijderen om het programma te verwijderen.

Klik eerst uiterst links op uw taakbalk en ga naar het configuratiescherm en dan verschijnt het nieuwe venster waarin u wordt gevraagd om programma's toe te voegen of te verwijderen. U moet een tijdje wachten totdat de lijst met programma's is gevuld en het kan zijn dat het weinig tijd kan kosten, omdat het afhangt van wat voor soort programma's u op uw computer hebt geplaatst.

Wanneer de lijst in het venster verschijnt, kunt u deze doorzoeken vanuit de linkerbovenhoek van het venster en kunt u Kaspersky tijdens deze lijst vinden. Wanneer u de Kaspersky daar vindt, moet u op de verwijderknop klikken of u kunt contact Kaspersky ondersteunings nummer +32-25884434.

Het duurt even voordat de geïnstalleerde bestanden van uw computer zijn verwijderd. Er is nog een gemakkelijke manier om Kaspersky van uw computer te verwijderen met de afhaaloptie, ingebouwd in Kaspersky-software. Het is gemakkelijk te gebruiken en eenvoudig te zoeken.

Hiervoor moet je eerst uiterst links op de werkbalk klikken en vervolgens naar alle programma's gaan. Daar krijg je een lijst van de programma's die je op je computer hebt geïnstalleerd en daar vind je Kaspersky en je moet erop klikken waar je de optie voor wijzigen, repareren of afhalen krijgt.

U moet op de afhaaloptie klikken en dan krijgt u volledige verwijdering. Een volledige verwijdering van Kaspersky verwijdert alles wat met het programma te maken heeft. Wanneer het programmaproces is voltooid, klikt u op OK. Start de computer opnieuw op als u klaar bent en u kunt een ander programma of de nieuwste versie van Kaspersky installeren.

Born

Comments